Despre noi

Sediu Margex


Margex Equipment S.R.L.


De peste 20 de ani, activitatea principală a companiei noastre este reprezentată de comercializarea de generatoare diesel și pe gaz, surse neîntreruptibile de putere (UPS), mașini și echipamente industriale, compresoare, scule electrice, precum și oferirea de suport tehnic, piese de schimb și servicii post-vânzare pentru acestea.

Margex Equipment S.R.L. este dealer-ul oficial FG Wilson în România din anul 2000, asigurând soluții complete pentru managementul echipamentelor electrice și mecanice de furnizare a puterii.

Margex Equipment S.R.L. este de asemenea distribuitorul în România al firmei germane Piller Power Systems, singura companie care produce tehnologie pentru acumulatoare de energie electrică statice și dinamice în domeniul protecției energetice.

În ultimii 10 ani am dezvoltat o rețea comercială cu 8 distribuitori în orașele București, Cluj Napoca, Brașov, Timișoara, Iași, Pitești, Constanța, Oradea, având la activ peste 600 de generatoare și unități UPS vândute în întreaga țară.

Margex Equipment S.R.L. este o companie acreditată ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Sediu Margex
Sediu Margex
Sediu Margex
Sediu Margex
Echipa Margex
Masini Margex