Control și monitorizare

Panouri de control

< Înapoi

Indiferent de cerințele dumneavoastră de putere, avem un sistem de control care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Toate panourile de comandă FG Wilson sunt compacte, flexibile și ușor de utilizat. Gama noastră cuprinde panouri de control analogice cu pornire la cheie, panouri de control digitale, potrivite pentru utilizarea în situații de defectare a rețelei, care includ funcții de contorizare avansată, protecție și diagnoză, precum și noua generație de panouri de sincronizare avansate, cu capacitate integrată de administrare a sarcinii, potrivite pentru sincronizarea a până la 32 de generatoare.

Seria 1002T

Panou de control 1002T

Panoul de control analogic 1002T este echipat cu toate instrumentele și dispozitivele de protecție necesare pentru generator, oferind funcționalitatea și fiabilitatea unui panou de control cu pornire la cheie.

Descărcare broșură Solicitați o ofertă

Seria DCP

Panou de control DCP

Gama DCP vă permite să monitorizați și să controlați cu ușurință generatorul, furnizând informații importante de diagnoză și asigurând în același timp funcționarea acestuia în parametri siguri.

Descărcați broșura Solicitați o ofertă

Seria PowerWizard

Panou de control PowerWizard

Panourile PowerWizard dispun de un meniu cu navigație facilă, precum și de tehnologie avansată de măsurare și protecție. Această gamă de panouri este utilizată împreună cu panourile de transfer automat în aplicațiile în care survine întreruperea funcționării rețelei.

Descărcați broșura Solicitați o ofertă

Seria easYgen

Panou de control easYgen

Panourile de control easYgen oferă management și control al puterii la cele mai înalte standarde din industrie. Seria de panouri easYgen cuprinde sisteme de control de tip „generator-la-generator” pentru aplicații de punere în paralel și de împărțire a sarcinii pentru până la 32 de generatoare.

Descărcați broșura Solicitați o ofertă