Control și monitorizare

Panouri de transfer de sarcină

< Înapoi

Un panou de transfer al sarcinii este un panou care este conectat la sistemul electric de distribuție al incintei pentru a permite utilizarea unui generator. Acest panou împiedică alimentarea cu energie electrică a rețelei de către generator, acest lucru putând provoca vătămări grave lucrătorilor care lucrează pe linie pentru a încearca să restabilească alimentarea cu electricitate.

Energia electrică din rețea este furnizată în mod constant în incintă prin cabluri electrice. Atunci când alimentarea cu energie electrică este întreruptă din cauza unor defecțiuni de rețea, comutatorul de transfer trimite un semnal către generator, care pornește și alimentează incinta cu energie electrică. Atunci când sursa de alimentare principală este restabilită, comutatorul de transfer blochează alimentarea cu electricitate din generator și revine la alimentarea din rețeaua principală.

Panouri de transfer ATI

Panou de transfer ATI

Gama completă de panouri ATI, cu valori nominale între 250 și 1600 amperi, oferă un nivel ridicat de funcționalitate, cu opțiuni flexibile de upgradare.

Descărcați broșura Solicitați o ofertă

Panouri de transfer CTI

Panou de transfer CTI

Gama de panouri CTI este disponibilă cu valori nominale între 63 și 160 de amperi. Panourile din această gamă dispun de un număr mai mare de opțiuni, sunt protejate de o carcasă metalică robustă, mai mare, facilitând accesul pentru conectarea cablurilor, instalarea acestora putându-se realiza atât prin partea superioară, cât și prin partea inferioară.

Descărcați broșura Solicitați o ofertă