Generatoare de curent

Dealer FG Wilson cu experiență de peste 22 ani

Generatoare diesel

Generatoarele de curent FG Wilson cu motoare diesel sunt produse cu performanțe ridicate, fiind completate de servicii post-vânzare deosebite și piese de schimb originale furnizate de Margex Equipment. De la evaluarea inițială a necesităților dumneavoastră de alimentare cu energie, până la implementarea unei soluții personalizate, vă punem la dispoziție servicii complete pe durata întregului ciclu de viață al generatorului dumneavoastră.

Metodele de producție FG Wilson asigură nivel înalt de calitate al produselor prin eficientizarea asamblării și efectuarea de teste detaliate pentru depistarea defectelor în fiecare etapă a procesului de construcție. Toate generatoarele fabricate de FG Wilson respectă proceduri stricte de calitate pentru a garanta o calitate constană a produselor.

Gama de produse FG Wilson diesel include generatoare de curent cu puteri între 6,8 și 2500 kVA, cu sau fără carcasă, adevcate pentru orice tip de aplicație. Indiferent dacă este vorba de putere în regim continuu sau în regim de avarie, de aplicații casnice sau de alimentarea rețelelor naționale, vă puteți baza pe generatoarele FG Wilson furnizate de Margex Equipment.


Generatoare diesel 6,8 kVA - 220 kVA
  • 6,8 kVA - 220 kVA
  • FG Wilson
Generatoare diesel 249 kVA - 750 kVA
  • 249 kVA - 750 kVA
  • FG Wilson
Generatoare diesel >750 kVA
  • >750 kVA
  • FG Wilson

Generatoare pe gaz

Gama de generatoare FG Wilson cu alimentare pe gaz include unități cu motor Scania și Perkins cu puteri între 240 kVA și 1250 kVA. Generatoarele pe bază de gaz produc emisii mai reduse, zgomot mai puțin și pot oferi costuri de operare mai mici comparativ cu unitățile alimentate cu motorină.

Portofoliul de produse al companiei MWM cuprinde motoare și generatoare pe gaz cu puteri între 400 kWel și 4.500 kWel. Astfel, este posibilă înființarea de centrale electrice cu o putere de până la 100.000 kWel sau mai mult. Motoarele pe gaz pot fi operate cu diferite tipuri de gaze, cum ar fi gazele naturale, gazele de șist, gazele de mină, biogazul, gazele reziduale și gazele de sinteză. Aceste generatoare sunt concepute pentru a oferi eficiență electrică și termică maximă, costuri scăzute de operare și service, asigurând în același timp fiabilitate și disponibilitate ridicată. Astfel, se poate obține o eficiență totală de peste 90%.


Generatoare gaz FG Wilson
  • 240 kVA - 1250 kVA
  • FG Wilson
Generatoare pe gaz MWM
  • 400 kVA - 4500 kVA
  • MWM


Mai jos găsiți stocul nostru de generatoare FG Wilson actualizat

Stoc Generatoare