Echipamente auxiliare

< Înapoi

Echipamente personalizate pentru administrarea puterii dumneavoastră


Echipamentele auxiliare pe care vi le punem la dispoziție vă ușurează viața atunci când vine vorba de funcționarea și administrarea cerințelor dumneavoastră de putere.

Concepute special pentru generatoarele FG Wilson, echipamentele auxiliare oferite variază de la sisteme specializate de combustibil, sisteme de atenuare și amortizare a zgomotelor, sisteme de pornire, până la soluții pentru generatoare de curent mobile.

Ușurați-vă sarcina de alimentare și realimentare cu combustibil alegând un sistem special de combustibil potrivit nevoilor dumneavoastră - rezervoare de combustibil de zi, rezervoare de combustibil pentru volume mari, pompe de transfer de combustibil și sisteme de control asociate. Pentru a asigura calitatea și performanța produselor în timpul exploatării, proiectăm și furnizăm toate componentele principale ale sistemelor de combustibil, inclusiv echipamente de detectare a nivelului, separatoare apă-combustibil, pompe, rezervoare, supape de golire și produse de protecție împotriva incendiilor.

Asigurați-vă o viață mai liniștită cu sistemele noastre de atenuare a zgomotului, dimensionate special pentru a vă satisface nevoile și potrivite pentru orice aplicație, condiții ambientale sau nivel de zgomot.

Sunt disponibile de asemenea:

  • Sisteme de pornire - Duplex, pe aer, hidraulice și baterii specializate DC
  • Filtru catalitic de evacuare, filtru de funingine, tratare secundară a gazelor de evacuare
  • Sisteme de filtrare, stocare și transfer al combustibilului și sisteme de control asociate
  • Sisteme de detectare, protecție și suprimare a incendiilor
  • Monturi antivibrații din cauciuc și cu arcuri adecvate pentru aplicații cu cerințe stricte de zgomot și aplicații cu generatoare mobile
  • Soluții de generatoare mobile și remorci


Solicitați o ofertă Proiecte Margex Equipment
Echipamente auxiliare