Stocare de energie

< Înapoi

Soluții fără baterii


Piller este lider de piață în stocarea energiei cinetice cu valori de până la 60MJ pe unitate. Sistemele de stocare Piller POWERBRIDGE™ au fost proiectate prin tehnici unice utilizate pentru a asigura un conținut ridicat de energie cu pierderi reduse. Aceste depozite de energie pot fi configurate singular sau în paralel având la dispoziție o varietate de unități UPS Piller care facilitează o gamă largă de combinații putere-timp.

POWERBRIDGE™ este un înlocuitor extrem de compact, eficient și practic pentru bateriile convenționale. Unitatea poate furniza energie de peste 3MW și asigură 1MW de energie electrică timp de peste 60 de secunde - o realizare extraordinară, cu pierderi foarte mici și întreținere minimă.


Avantaje și beneficii

  • Spațiu redus - Se poate economisi 90% din spațiu în comparație cu bateriile
  • Gama de temperaturi - Specificațiile privind mediul ambiant sunt vaste, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de aer condiționat
  • Eforturi de mentenanță - Rulmenții sunt unși automat prin intermediul unui rezervor
  • Durata de viață > 20 ani
  • Fiabilitate - Un dispozitiv electric simplu cu un conținut cunoscut de energie
UPS Stocare de energie

Baterii

Bateriile obișnuite, atât etanșe cât și inundate, reprezintă o sursă des utilizată de stocare a energiei pentru sistemele energetice de calitate Piller, soluțiile de stocare putând include dulapuri de baterii. Piller oferă monitorizare și întreținere cuprinzătoare pentru a asigura funcționarea fiabilă a bateriilor și pentru a prelungi durata de viață a acestora. Serviciile sunt la cheie, inclusiv înlăturarea, instalarea, testarea și constatarea.